Tvorba strojírenských vzdělávacích programů ve vazbě na dílčí kvalifikace v NSK. PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 01 Srpen 2012 00:00

Naše společnost realizuje od 1. 8. 2012 projekt Tvorba strojírenských vzdělávacích programů ve vazbě na dílčí kvalifikace NSK.

Stručný popis aktivit jež budou realizovány:

  1. Vytvoření a pilotní ověření vzdělávacích modulů pro cílovou skupinu lektorů a poradců vzdělávacích institucí, kterým tak bude poskytnut trénink potřebný pro tvorbu vzdělávacích programů vybraných dílčích kvalifikací (DK) Národní soustavy kvalifikací (NSK) pro vybrané strojírenské obory (viz. KA č. 1).
  2. Vytvoření a pilotní ověření vzdělávacích programů vybraných DK NSK pro strojírenské obory (viz. KA č. 2). Cílovou skupinou budou účastníci dalšího vzdělávání z řad oborově dotčených pracovníků zejména strojírenských podniků v MSK. Tyto programy budou odpovídat jak hodnotícím standardům DK v NSK, tak požadavkům Zákona č. 179/2006 Sb., a proto budou moci úspěšní účastníci obdržet Osvědčení o příslušné DK, což výrazně zlepší jejich postavení u stávajícího zaměstnavatele i na trhu práce.
  3. Jako doplňkovou aktivitou je zde vytvoření systému spolupráce se soc. partnery (viz. KA č. 3) a společné nabídky zapojených vzděl. institucí.

Webové stránky projektu naleznete na zde.

Partner projektu:

Střední odborná škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace

Doba realizace: 24 měsíců

Máte-li zájem o podrobnější informace nebo spolupráci, pak prosím využijte údaje v sekci Kontakt.

 
VeryVision, admin: Petr Pelikán , Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting