Tvorba vzdělávacích programů vybraných profesních kvalifikací v hutnictví ve vazbě na NSK PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 01 Srpen 2013 00:00

Naše společnost realizuje od 1. 8. 2013 projekt Tvorba vzdělávacích programů vybraných profesních kvalifikací v hutnictví ve vazbě na NSK.

Stručný popis aktivit jež budou realizovány:

  1. Vytvoření a pilotní ověření vzdělávacího programu, a zajištění vzdělávání v již existujících programech pro cílovou skupinu poradců dalšího vzdělávání působících ve vzdělávacích institucích a na personálním oddělení firem, kterým tak bude poskytnut trénink potřebný využití vzdělávacích programů vybraných profesních kvalifikací (PK) ve vazbě na Národní soustavu kvalifikací (NSK) v hutnictví (podrobněji viz KA1).
  2. Vytvoření a pilotní ověření vzdělávacích programů vybraných PK v hutnictví ve vazbě na NSK (viz KA č. 2). Cílovou skupinou budou účastníci dalšího vzdělávání z řad oborově dotčených pracovníků hutních podniků v MSK. Tyto programy budou odpovídat aktuálním hodnotícím standardům PK v NSK, a požadavkům Zákona č.179/2006 Sb. Úspěšní účastníci obdrží Osvědčení o příslušné PK (případně Osvědčení o absolvování - podrobněji viz KA2), což výrazně zlepší jejich postavení u stávajícího zaměstnavatele i na trhu práce.

Webové stránky projektu naleznete na zde.

Partner projektu:

Střední odborná škola Třineckých železáren, Školská právnická osoba

Doba realizace: 18 měsíců

Máte-li zájem o podrobnější informace nebo spolupráci, pak prosím využijte údaje v sekci Kontakt.

 
VeryVision, admin: Petr Pelikán , Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting